Wie wij zijn.

Stijn van Diemen

Den Haag

Strateeg & social designer

 

Stijn van Diemen (Laren, 1963) combineert een creatieve invalshoek met de ontwikkeling van strategie en de activatie daarvan bij brede doelgroepen. Hij richt zich daarbij met name op de maatschappelijke doelstellingen van zijn opdrachtgevers, zowel in de publieke als private sector, en hanteert als invalshoeken de identiteit, het thought leadership en de participatie van zijn opdrachtgevers. Hij heeft een brede ervaring in het internationale bedrijfsleven, gebiedsontwikkeling, zorg, onderwijs en overheid.
Stijn studeerde Moderne Letterkunde en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam.

https://www.linkedin.com/in/stijnvandiemen/

 

 

 

Hans Paul Brandt

Amsterdam

Identity consultant & creative director

 

Hans Paul (Frankfurt/Main, 1959) focust op het snijvlak tussen strategische advisering en werkelijk voortgang brengen in het presteren van organisaties. Daarvoor begeleidt hij ondernemers in het formuleren van hun visie en hoe deze doelmatig om te zetten in organisatie-inrichting, marketing en sales. Daarbij werkt Hans regelmatig op interim-basis als programma-manager. Voornaamste werkvelden van Hans zijn het Nederlandse bedrijfsleven, vastgoed, onderwijs, de creatieve industrie en de lokale overheid.

Hans studeerde Semiotiek & Visuele Communicatie aan de Berlijnse Universiteit der Künste. Nog tijdens zijn studie werd hij daar aangesteld als docent voor ‘Geprogrammeerd Design’.

https://www.linkedin.com/in/hanspaulbrandt/

 

 

 

Renaat Van Cauwenberge

Antwerpen

Filosoof & Identity & branding consultant

 

Renaat (Gent, 1959) ondersteunt en adviseert opdrachtgevers bij identiteits-, merk- en communicatievraagstukken. Hij richt zich daarbij met name op organisaties die zichzelf een maatschappelijke rol toebedelen. Het gezamenlijk doel is tot een inspirerend, geloofwaardig én relevant verhaal te komen over wie de organisatie is, waar ze voor staat én waar ze voor gaat: simpel, simpel te vertellen en voor iedereen verstaanbaar.

Renaat studeerde wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Gent en volgde een managementopleiding aan de Vlerick Business School Gent.

https://www.linkedin.com/in/renaat-van-cauwenberge/

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Stijn van Diemen.

info@metacy.nl

+31 642 088 782